Sveiki,
Pradesiu pirma nuo savo asmenines informacijos, o po to pereisiu prie smulkesniu detaliu.
Vardas: Povilas
In-game nickas: TwinTip
Amzius: 22
Noreciau taipti TF2 Playnet (ne Surf) serverio adminu. Kodel? Todel, kad visu pirma esu subrendes ir reikalingo amziaus tvarkyti serveri ir padeti kitiems. Moku kelias kalbas, tad uzsienieciam galeciau padeti taipogi. Moku anglu, rusu, lietuviu kalbas, be problemu. Tf2 zaidziu nedaug (apie 2-3 savaites), bet playnet suzavejo labiausiai, ten esu aktyviausias ir daznas svecias. Siuo metu turiu daug laisvo laiko todel galeciau priziureti serveri labai daznai, o ir be to, siuo metu niekas jo nepriziuri, tad as pasistengciau ten padaryti tvarka. Gaila, kai ateina daug cheateriu ir niekas, nieko negali padaryt, bet as tam galeciau uzkirsti kelia, o ir be to esu saziningas, ir gerbiu kitu nuomone. Kas patrauke tapti adminu? Na visu pirma, daug zaideju isidirbineja serveryje, keikiasi spammina chate, issidirbineja per mikrafona, rasistiskai sneka ypac kitatauciai, todel noreciau, kad man suteiktumet proga juo buti. Nes: "Serveris priklauso nuo geros benrduomenes. Jeigu bendruomene gera, serveris yra populiarus, jeigu serveris populiarus jis automatiskai pritrauks daug zmoniu."
Aciu uz sugaista laika,
Twinas.
Perjungti šaukyklą Šaukykla
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Puslapis 1 iš 1
TwinTip - Admino isbandymas
2012-02-04, 23:26
Dekko, 2012-02-04, 21:28, pasakė:
Iš pradžių pradėk rašyti Lietuviškai
O tada jau rašyk viską. Galėtum duoti savo Kontaktu duomenis ?
Netykiu kažkaip kad tau 22 ir tu loši dar TF2.
Nelabai suprantu ka turi bendro registracija i administratoriaus vieta ir rasyba lietuviskai? Kas keisto jog losiu TF2? Zmones garbaus amziaus per facebook zaidzia farmville ir man tas nieko keisto nesudaro, nes tai zmogaus pasirinkimas.
2012-02-05, 00:14
TwinTip, 2012-02-04, 23:26, pasakė:
Nelabai suprantu ka turi bendro registracija i administratoriaus vieta ir rasyba lietuviskai? Kas keisto jog losiu TF2? Zmones garbaus amziaus per facebook zaidzia farmville ir man tas nieko keisto nesudaro, nes tai zmogaus pasirinkimas.
Nieko šiaip tokio nesakau. Tik į darbą tave pirmų reikalų nepriims jeigu rašyti nemoki Lietuviškai, Čia tas pats.
2012-03-24, 22:52
Uz. praverstu tenai adminu gal jei atsibos cs tai ir as prisidesiu o admin gauni ant visur tai ten kur rasei kad (ne surf) tai ir ant ten gausi ir man rodos kai bus nauja sms sistema tai bus gaunama visur admin ta prasme cs css kf ir tf2 o jei ka tu i dekko tai nekreip demesio nes jis pats lt nemoka rasyt.

Pasidalinti šia tema:
Puslapis 1 iš 1

Prisijungti
Registruotis
Pagalba

Į viršų