Isimk arba taisyk skinus ten vip kazkaip tie failai vadinasi, nes db uzeinu ir raso, kad disconnecting kad failas sitas skin'as nesikrauna.
Perjungti šaukyklą Šaukykla
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ko trūksta Deathrun+Respawn serveriui?
2012-03-18, 12:44
Nežinau ar jums patiks mano pasiulymas arne (Tik nžn kaip paaiškinti).
Kai žmonės žaidžia deathrun tuomet visi eina per trasa vingiuotai ar tiesiai iki galo bet atsiranda admin/vip kurie kerta kelia. Manau reikėtu padaryti taisykle kas perta kelia galima būtų baninti. Nes kai jie kerta kelia tada žmonėms sunkiau pereiti nes tie kurie jau kirto perejo. Arba kažkaip padaryti kad kai kerti kelia būtų kaip siena kad neleistu prakirst iškart nukritum žemen.
Tikiuosi supratote.
Kai žmonės žaidžia deathrun tuomet visi eina per trasa vingiuotai ar tiesiai iki galo bet atsiranda admin/vip kurie kerta kelia. Manau reikėtu padaryti taisykle kas perta kelia galima būtų baninti. Nes kai jie kerta kelia tada žmonėms sunkiau pereiti nes tie kurie jau kirto perejo. Arba kažkaip padaryti kad kai kerti kelia būtų kaip siena kad neleistu prakirst iškart nukritum žemen.
Tikiuosi supratote.
2012-05-17, 12:37
Karolis~!, 2012-03-31, 19:26, pasakė:
manau reikėtų įjungti rtv funkciją, daugiau mapų pvz deathrun_forest, deathrun_forest2 ir t.t. daug gerų mapų yra. Kai nusiperki gravitaciją ar speed'ą (jeigu nemiršti kad kitam rounde nedingtų. Štai tokie mano siūlymai.
Pritariu... tikrai butų gerai, kad idetų rtv sistema... O tai nuo prastų map ir žmones išsivaiko :/
Jei padejau, ar patiko mano post'as spausk + R3P ;)))

Prisijungti
Registruotis
Pagalba

Į viršų